WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW

Gyors, 100 lap/perces nyomtatási sebességű monokróm másoló
A nagy mennyiségű nyomtatási igénnyel rendelkező vállalatok (például logisztika) számára ideális 100 lap/perces sebességű A3-as monokróm másoló megbízható, folyamatos nyomtatást biztosít.
Nyomtasson kiváló minőségű fekete-fehér dokumentumokat szupergyors, 100 lap/perces sebességgel a megbízható és környezetbarát, A3-as többfunkciós üzleti másolóval, amely ideális a nagy nyomtatási mennyiséget igénylő környezeteknek.
SKU: C11CJ03401
Visszahívás kérése
WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW
Áttekintés

Áttekintés

Gyorsaság és megbízhatóság

Élvezze az állandó magas képminőséget 600 × 2400 dpi felbontásban, és a percenként akár 100 oldal nyomtatását biztosító egy- vagy kétoldalas nyomtatási sebességet. Használja ki továbbá a 60 lap/perc egyoldalas, illetve 110 oldal/perc kétoldalas ADF (automata lapadagoló) szkennelési sebesség előnyeit. Az egyszerű nyomtatási folyamat a lézernyomtatóknál kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, és kiemelkedő megbízhatóságot biztosít, emellett az intelligens papíradagoló mechanizmus minimálisra csökkenti a papírelakadást, a kettős lapadagolást – még nagy sebesség mellett is.

Csökkenti a környezetre gyakorolt hatást

Használjon a lézernyomtatókhoz képest akár 82%-kal kevesebb energiát1. A kevesebb hulladékképződésnek és az egyszerű működési mechanizmusnak köszönhetően csökkenti a nyomtatás környezetre gyakorolt hatását: alacsony energiaigényű megoldást kínál kevesebb anyagigénnyel. Használja ki az 5350 lapos papírkapacitást2, és nyomtasson akár 120 000 fekete-fehér oldalt tintaújratöltés nélkül3.

Minőség kompromisszumok nélkül

Az Epson PrecisionCore nyomtatófej-technológiája, pigmenttintái és hatékony laptovábbító mechanizmusa együtt állandó minőséget nyújtó nyomtatót biztosítanak Önnek. Nyomtasson a nyomathordozók széles választékára, például újrahasznosított papírra, borítékokra és címkékre.

Fejlett integráció

A távoli kezeléstől a könyvelési és lekéréses nyomtatási (pull printing) megoldásokig a szoftveres megoldások széles választéka integrálható a meglévő IT infrastruktúrába a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében. Az Epson Open platform kompatibilitást biztosít a piacvezető ISV megoldásokkal.

Főbb jellemzők

  • Villámgyors fekete-fehér nyomtatás Akár 100 oldal/perc feletti, nagy sebességű kétoldalas szkennelés
  • Kiemelkedő megbízhatóság Egyszerű mechanizmus olyan munkakörnyezetek számára, ahol a leállásnak nincs helye
  • Nagy kapacitás Nyomtasson akár 120 0003 fekete-fehér oldalt tintafeltöltés nélkül
  • Kisebb környezetre gyakorolt hatás Használjon a lézernyomtatókhoz képest akár 82%-kal kevesebb energiát1
  • Üzleti célokra tervezve Használja ki széles körű szoftveres megoldásaink előnyeit

További információ letöltése

WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW Adatlap/prospektus PDF
Tartozékok

Tartozékok

Kellékanyagok

Az Epson tintákat úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes összhangban működjenek az Epson nyomtatókkal, éles, elmosódásmentes szöveget biztosítva, amely generációkon át kitart.

Egyéb
Termék
Opciók

Válasszon a kiegészítők és tartozékok széles választékából.

Termék
Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat

Megjegyzések: