DS Transfer Multi-Purpose 162cm x 91.4m

Gyors száradás merev anyagokon
A DS Transfer Multipurpose Paper sokoldalú, könnyen és hatékonyan használható szublimációs transzferpapír, amely tökéletesen alkalmas merev anyagokhoz, mint például iPhone-tokok, alumínium, fa és kerámia. A közepesen nehéz, gyorsan száradó, légáteresztő festékszublimációs transzferpapír fotográfiai minőségű eredményt biztosít, és a maximális költséghatékonyság érdekében hosszú papírtekercsekben kapható.
SKU: C13S045452
DS Transfer Multi-Purpose 162cm x 91.4m
Áttekintés

Áttekintés

Sokoldalú

A DS Transfer Multipurpose Paper kifejezetten a dekoratív tinta kemény alapanyagokra történő felvitelére lett tervezve. Sokoldalúságának köszönhetően ugyanakkor poliészteralapú textíliákon is használható. Kompatibilis az Epson UltraChrome DS tintákkal és az Epson SureColor SC-F6000, SC-F7000 és SC-F7100 digitális festékszublimációs nyomtatókkal. A maximális üzleti rugalmasság érdekében külső gyártótól származó RIP rendszerekkel is használható.

Egyszerű használat

105 g/m2 súlyának köszönhetően a DS Transfer Multipurpose Paper könnyen kezelhető a tintaátvitel alatt, és nem gyűrődik. Támogatja a jól ismert külső gyártóktól származó RIP rendszerek színprofiljait.

Fokozza a hatékonyságot

Mivel a kemény hordozókhoz optimalizált, gyorsan száradó bevonattal rendelkezik, ezzel a papírral értékes időt takaríthat meg. A hosszú tekercseknek köszönhetően a festékszublimációs transzferpapírt a puha és merev hordozóanyagokat egyaránt használó, kis- és közepes mennyiségben gyártók gazdaságosan üzemeltethetik.

Kisebb festékveszteség

A nagy tintaátviteli aránnyal rendelkező DS Transfer Multipurpose Paper folyamatosan alacsony festékveszteséget biztosít, amellyel segít elérni az állandó minőségű és gazdaságos gyártást.

Légáteresztő kialakítás

Speciális kialakításnak köszönhetően a légáteresztő struktúra lehetővé teszi a tinta gőzének eloszlását a képátviteli folyamat során, így élesebb és tisztább képek jön létre.

Sorozat modelljei

Egyéb termékek a sorozatban

Termék
Kompatibilitás

Kompatibilis készülékek