ColorWorks CW-C6500 sorozat

Ipari színes címkenyomtató
Nyolchüvelykes színes címkenyomtató, amellyel házon belül és igény szerint, kis és közepes mennyiségben nyomtathat címkéket
Ezek az igény szerinti digitális, színes címkenyomtatók új lehetőségeket nyitnak meg a sok cikkszámot kezelő, ám idő szűkében lévő vállalkozások előtt. A C6500 sorozat számos ágazatban (élelmiszer, vegyipar, ital, gyártás stb.) kielégíti a kis és közepes címkeigényű vásárlók szükségleteit. A sorozat lehúzóval (Pe) és automata vágóval (Ae) felszerelt modelleket is tartalmaz.
Visszahívás kérése
ColorWorks CW-C6500 sorozat
Áttekintés

Áttekintés

Rugalmas papírkezelés

A C6500 sorozat rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy praktikus és kreatív megoldásokat biztosítsanak. 25,4 mm–215,9 mm közötti nyomathordozó-szélességet támogat, és kiterjesztett nyomathordozó-támogatással rendelkezik, amely még a texturált papírt is magában foglalja. Ezek a ColorWorks-címkenyomtatók gyakorlatilag bármit képesek nyomtatni az egészen apró méretű címkétől a nagyméretű, magas ellenállóságú vegyianyag hordó címkékig. A mattfekete tinta (Pe és Ae modelleknél úgyszintén) nagyobb nyomtatási rugalmasságot biztosít texturált és hagyományos papíron egyaránt

Egyszerű használat

A sorozatot úgy terveztük, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen. Az összes művelet végrehajtható az előlap felől, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztünk, többek között: webes interfész- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

Nyomtatási minőség

A címkenyomtatók kiváló minőségű, nagy felbontású, színes végeredményt garantálnak alapfelszereltségként – színegyeztetési funkciókkal (ICC-profil és spotszín-illesztő eszköz) a lenyűgöző, hatásos, igény szerinti színes címkék érdekében.

Könnyen integrálható

A termékcsalád összes modellje integrációbarát. Közvetlen SAP támogatás, ESC-címke, Linux, Windows és Mac-illesztőprogramok. ZPLII-kompatibilis”

Főbb jellemzők

  • Rugalmas papírkezelés Bővített nyomathordozó-támogatás. 25,4 mm–215,9 mm közötti címkeszélességek
  • Kompakt Egyszerű, diszkrét kialakítás és előlapi kezelőpanel
  • Beépített lehúzóval felszerelt modell (CW-C6500Pe) A nyomtatást és felhelyezést is végző gyártósorokhoz.
  • Automata vágóval felszerelt modell (CW-C6500Ae) Vegyszerekhez, ételekhez, italokhoz, kertészethez, logisztikához – elsődleges, másodlagos címkézés.
  • Matt fekete tinta Egyaránt elérhető CW-C6500Ae és CW-C6500Pe modellek esetén
Sorozat modelljei

Fedezze fel a sorozat további termékeit

Tartozékok

Tartozékok

Nyomathordozó

BOPP High Gloss Label
Termék
High Gloss Label
Termék
PE Matte Label
Termék
Premium Matte Label
Termék
Selyemfényű címke
Termék
CoverPlus kiterjesztett garanciális opciók

A CoverPlus gyors és megbízható szolgáltatást kínál az Epson termékeihez.

Termék
Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat