ColorWorks CW-C6500 sorozat

Ipari színes címkenyomtató
Nyolchüvelykes színes címkenyomtató, amellyel házon belül és igény szerint, kis és közepes mennyiségben nyomtathat címkéket
Ezek az igény szerinti digitális, színes címkenyomtatók új lehetőségeket nyitnak meg a sok cikkszámot kezelő, ám idő szűkében lévő vállalkozások előtt. A C6500 sorozat számos ágazatban (élelmiszer, vegyipar, ital, gyártás stb.) kielégíti a kis és közepes címkeigényű vásárlók szükségleteit. A sorozat lehúzóval (Pe) és automata vágóval (Ae) felszerelt modelleket is tartalmaz.
Visszahívás kérése
ColorWorks CW-C6500 sorozat
Áttekintés

Áttekintés

Rugalmas papírkezelés

A C6500 sorozat rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy praktikus és kreatív megoldásokat biztosítsanak. A C6500Ae 25 mm, a C6500Pe 50 mm és 215,9 mm közötti szélességű nyomathordozókkal használható, miközben mindkettő kiterjesztett nyomathordozó-támogatást kínál, amely még a texturált papírt is magában foglalja. A ColorWorks-cimkenyomtatók gyakorlatilag bármit képesek nyomtatni az e-cigaretta-folyadékok üvegeinek kis címkéitől a vegyianyag-hordókon alkalmazható nagy, ellenálló címkékig. Amattfekete tinta (Pe és Ae modelleknél egyaránt) nagyobb nyomtatási rugalmasságot biztosít mind a texturált, mind a hagyományos papíron.

Egyszerű használat

A sorozatot úgy terveztük, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen. Az összes művelet végrehajtható az előlap felől, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztünk, többek között: webes interfész- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

Nyomtatási minőség

A címkenyomtatók kiváló minőségű, nagy felbontású, színes végeredményt garantálnak alapfelszereltségként – színegyeztetési funkciókkal (ICC-profil és spotszín-illesztő eszköz) a lenyűgöző, hatásos, igény szerinti színes címkék érdekében.

Könnyen integrálható

A termékcsalád összes modellje integrációbarát. Közvetlen SAP támogatás, ESC-címke, Linux, Windows és Mac-illesztőprogramok. ZPLII-kompatibilis

Főbb jellemzők

  • Rugalmas papírkezelés Nyomathordozó/címke szélessége 25 mm (AE) és 50 mm (PE), valamint 215,9 mm között
  • Kompakt Egyszerű, diszkrét kialakítás és előlapi kezelőpanel
  • Beépített lehúzóval felszerelt modell (CW-C6500Pe) A nyomtatást és felhelyezést is végző gyártósorokhoz
  • Automata vágóval felszerelt modell (CW-C6500Ae) Vegyszerek, élelmiszerek és italok, kertészeti termékek és logisztikai cikkek címkézéséhez
  • Matt fekete tinta Egyaránt elérhető CW-C6500Ae és CW-C6500Pe modellek esetén
Sorozat modelljei

Fedezze fel a sorozat további termékeit

Tartozékok

Tartozékok

Kellékanyagok

Az Epson tintákat úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes összhangban működjenek az Epson nyomtatókkal, éles, elmosódásmentes szöveget biztosítva, amely generációkon át kitart.

Egyéb
Termék
Szám
Nyomathordozó

BOPP High Gloss Label
Termék
High Gloss Label
Termék
PE Matte Label
Termék
Premium Matte Label
Termék
Selyemfényű címke
Termék
Egyéb
Termék
Opciók

Válasszon a kiegészítők és tartozékok széles választékából.

Termék
CoverPlus kiterjesztett garanciális opciók

A CoverPlus gyors és megbízható szolgáltatást kínál az Epson termékeihez.

Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat