ColorWorks CW-C6000 sorozat

Ipari színes címkenyomtató
Négyhüvelykes színes címkenyomtatók, amelyek egyedi, rugalmas, színes címkézést tesznek lehetővé, és a címkeméretek széles választékát támogatják.
Ezek az igény szerinti digitális, színes címkenyomtatók új lehetőségeket nyitnak meg a sok cikkszámot kezelő, ám idő szűkében lévő vállalkozások előtt. A C6000 sorozat számos ágazatban (élelmiszer, vegyipar, ital, gyártás stb.) kielégíti a kis és közepes címkeigényű vásárlók szükségleteit. A sorozat lehúzóval (Pe) és automata vágóval (Ae) felszerelt modelleket is tartalmaz.
Visszahívás kérése
ColorWorks CW-C6000 sorozat
Áttekintés

Áttekintés

Rugalmas papírkezelés

A C6000 sorozat rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy praktikus és kreatív megoldásokat biztosítsanak. 25,4 mm–112 mm közötti nyomtatási szélességet támogat, és kiterjesztett nyomathordozó-támogatással rendelkezik, amely még a texturált papírt is magában foglalja. Ezek a ColorWorks-címkenyomtatók gyakorlatilag bármit képesek nyomtatni az egészen apró méretű címkétől a nagyméretű, magas ellenállóságú vegyianyag hordó címkékig. A mattfekete tinta (Pe és Ae modelleknél úgyszintén) nagyobb nyomtatási rugalmasságot biztosít texturált és hagyományos papíron egyaránt.

Egyszerű használat

A sorozatot úgy terveztük, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen. Az összes művelet végrehajtható az előlap felől, így kisebb üzemeltetési területre van szükség. A tekercs cseréje elölről, jobbról és balról is lehetséges. A nyomtató kezelésének, konfigurálásának és karbantartásának megkönnyítésére több technikai eszközt is terveztünk, többek között: webes interfész- és nyomtatóflotta-kezelés, távoli konfiguráció, karbantartás és felügyelet.

Nyomtatási minőség

A címkenyomtatók kiváló minőségű, nagy felbontású, színes végeredményt garantálnak alapfelszereltségként – színegyeztetési funkciókkal (ICC-profil és spotszín-illesztő eszköz) a lenyűgöző, hatásos, igény szerinti színes címkék érdekében.

Könnyen integrálható

A termékcsalád összes modellje integrációbarát. Közvetlen SAP támogatás, ESC-címke, Linux, Windows és Mac-illesztőprogramok. ZPLII-kompatibilis

Főbb jellemzők

  • Rugalmas papírkezelés Bővített nyomathordozó-támogatás. 25,4 mm–112 mm közötti címkeszélességek
  • Kompakt Egyszerű, diszkrét kialakítás és előlapi kezelőpanel
  • Beépített lehúzóval felszerelt modell (CW-C6000Pe) A nyomtatást és felhelyezést is végző gyártósorokhoz.
  • Automata vágóval felszerelt modell (CW-C6000Ae) Vegyszerekhez, élelmiszerekhez és italokhoz, kertészethez és logisztikához
  • Matt fekete tinta Egyaránt elérhető CW-C6000Ae és CW-C6000Pe modellek esetén

További információ letöltése

ColorWorks CW-C6000 sorozat Adatlap/prospektus PDF
Sorozat modelljei

Fedezze fel a sorozat további termékeit

Tartozékok

Tartozékok

Nyomathordozó

High Gloss Label
Termék
CoverPlus kiterjesztett garanciális opciók

A CoverPlus gyors és megbízható szolgáltatást kínál az Epson termékeihez.

Termék
Támogatás

Támogatás

Támogatásra van szüksége?

Szerezze be a legújabb illesztőprogramokat