EPSON SCARA GX8-A552C INCL. RC700-D

Gyorsaság és pontosság
Ez a nagy sebességű és pontos SCARA-robot kevés helyet foglal el, miközben kiemelkedő termelékenységet, valamint kiváló hatótávolságot és sokoldalúságot kínál.
A SCARA GX8 sorozatú robotok az iparág egyik legjobb teljesítményét kínálják. Kompakt kialakításukban a sebesség és a precizitás egyesül, amely lenyűgöző mozgástartományt eredményez.
SKU: R11N03W00R
Visszahívás kérése
EPSON SCARA GX8-A552C INCL. RC700-D
Áttekintés

Áttekintés

Rugalmas munkaterület

A GX8 sorozat fejlett kialakítása révén kényelmes munkateret kínál, miközben mégis rendkívül kompakt marad. A robotok ideális választást képviselnek a szűk helyeken történő használat szempontjából, és kis méretük ellenére is gyorsan képesek kezelni a különféle, általában nagyobb robotot igénylő feladatokat.

Kompakt, precíz teljesítmény

A SCARA GX8 sorozatú robotok kiemelkedő mozgástartománnyal, kompakt kialakítással és kis helyigénnyel jellemezhetők. A minimális ciklusidő 0,28 másodperc, az egyedülálló módon merev karkialakítás miatt pedig nagyon alacsony a visszamaradó vibráció, és még nagy sebességnél is finom az indulási és leállási mozgás.

Kiemelkedő sokoldalúság

Ideális megoldás olyan alkalmazási területek esetében, amikor maximális pontosságra van szükség nagy sebesség mellett: ilyen a mechanikai és az elektronikai alkatrészek gyártása, az elemek mozgatása egyik helyről a másikra, a kis méretű alkatrészekkel való ellátás, az adagolás és a betáplálás.

Főbb jellemzők

  • Kompakt, pontos SCARA-robot Nagyon kis munkaterületek precíziós műveleteihez tervezve
  • Maximális munkaterület A nagy robotkarokéval egyenértékű munkaterületet kínál
  • Rövid ciklusidők A ciklusidő akár 0,28 másodperc is lehet, még hosszú használat esetén is
  • Teljesen integrált Teljes Epson-megoldás: része a robot, a vezérlő és a szoftver
  • Rugalmas és sokoldalú Ideális megoldás, akár új eszközként, akár utólag beszerelve, számos alkalmazási területen
Tartozékok

Tartozékok

Opciók

Válasszon a kiegészítők és tartozékok széles választékából.

Termék