NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA

A külső tintatartályos nyomtatókhoz tartozik
2 évre elegendő tinta¹

Takarítson meg pénzt az Epson külső tintatartályos nyomtatócsaládjával

Megtakarításainak kiszámítása egyszerűbb, mint az egyszeregy

Válassza ki a Epson külső tintatartályos nyomtatómodellt, és azt a nyomtatót, amellyel össze kívánja hasonlítani

Válassza ki a használat becsült mennyiségét, és hogy milyen hosszú ideig kívánja megtartani a nyomtatót

Kattintson a „KALKULÁCIÓ” gombra

AKÁR
00%
ALACSONYABB
LAPKÖLTSÉG
A VERSENYTÁRSAK
NYOMTATÓIHOZ KÉPEST²

1. Összehasonlítás kiválasztása

FEKETE-FEHÉR ITS NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A FEKETE-FEHÉR LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ITS NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A SZÍNES LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ITS NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A TINTASUGARAS NYOMTATÓKKAL

Epson M100 és Cannon LPB-6030B összehasonlítása

Akár összeget is megtakaríthat a kiválasztott modellhez képest

Vagy akár összeget a piaci átlaghoz képest²

A RÉSZLETES EREDMÉNYEK MEGJELENÍTÉSEOLDAL KINYOMTATÁSA

Az Ön eredményei

A fenntartási költséget a piros vonal jelzi, havi oldal hónapon keresztül való nyomtatása alapján. A fenntartási költség a hardver vásárlási költségén és a tinta vagy festékkazetta vásárlására vonatkozó állandó költségeken alapul. Egyéb költségek is befolyással lehetnek a fenntartási költségre és további megtakarításhoz vezethetnek, mint például a lézernyomtatók által használt további kellékanyagok és a teljesítményfelvétel. A nyomtatók és a kellékanyagok USA dollárban ($) kifejezett átlagos eladási ára az IDC EMEA Hardcopy Peripherals felmérésből (2016. IV. negyedévi adatok) és az IDC EMEA Consumables felmérésből (2016. 2. félévi adatok) származnak.

  • PIACI ÁTLAG

A HASZNÁLATI FELTÉTELEK SZÖVEGÉNEK ÉS AZ ÁRFOLYAMOK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Összehasonlítás másik nyomtatóval

Megbízható, problémamentes nyomtatás

Mindegyik nyomtató az Epson Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, mely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot szavatol. A nyomtatóba teljesen beépített ultra nagy kapacitású tintatartály megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés pedig az egyéb tintatartályrendszerekhez képest problémamentes és egyszerű.

Az Epson egyedülállóan gyors tintatöltési technológiája a speciális kialakítású, légmentesen záródó kupakok és szűrők segítségével minimális festékveszteséget biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

1 A 2 évre elegendő tintamennyiség kiszámítása a felhasználók átlagos havi nyomtatási mennyiségén alapul (IDC WW Page Volume Program, 2015.)

2 Az összehasonlítás az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2015. negyedik negyedévi adatok), a versenytársak legjobb tíz A4-es fekete-fehér lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével, legjobb tíz színes lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével és legjobb tíz tintasugaras nyomtatójával és multifunkciós készülékével készült. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumables Tracker (2015. első félévi adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2015 decemberében közzétett teljesítményadatai alapján történt. További információért kattintson ide, és keressen rá a modelljére.

3 3 A megadott kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 vagy ISO/IEC 29103 szabványban megadott, a nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitás NEM alapul az ISO/IEC 24711 vagy ISO/IEC 29102 szabványon. A megadott kapacitás eltérő lehet a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet. További információkért látogasson el ide.