A nyomtatás szabadsága
Nincs több tintacsere

Örökre megváltoztattuk az otthoni nyomtatást. Külső tintatartályos nyomtatóinkhoz két évre elegendő tintát mellékelünk1. Akár 90% -os megtakarításra is számíthat patron vásárlás és csere nélkül2.

Play Video
KÉT ÉVRE
ELEGENDŐ
TINTA1

Nincs szükség többé tintapatronokra
A külső tintatartályos nyomtatócsalád bemutatása

Az innovatív, ultra nagy kapacitású külső tintatartályos nyomtatókkal nincs szükség tintapatronokra, megszűnik a tintapatron vásárlása és cseréje okozta probléma. Ehelyett az ITS nyomtatókhoz tintapalackokat mellékelünk, így több ezernyi oldal nyomtatható megszakítás vagy váratlan kiadások nélkül.

Akár90% -kal alacsonyabb lapköltség a
versenytársak nyomtatóihoz képest2
20 000 000 értékesített
készülék
világszerte3
A csomagoláshoz
mellékelt tintatartály
készlettel akár
13 000 oldal is
kinyomtatható4
 • 5/5 Nincs többé pánik, hogy már megint kifogyott a festék!
 • 5/5 Kiváló minőségű nyomtatás, innovatív és gazdaságos!
 • 5/5 Kihagyhatatlan!
További vélemények megjelenítése

Tekintse meg a választékot

Amiért érdemes megvenni

Sokféle okból kedvelhetők az Epson külső tintatartályos nyomtatók, ám szerintünk van néhány igazán figyelemreméltó, kiváló tulajdonságuk. Ezek a nyomtatók ultra alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, emellett pedig megbízhatóak és könnyen használhatók. További részletek az alábbiakban olvashatók.

Ultra alacsony költségű nyomtatás

Az Epson ultra nagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony lapköltség mellett biztosítja az Epson-minőséget.

A nyomtatóhoz mellékelt eredeti Epson tintapalackokkal több ezer oldalt nyomtathat4.

A kényelmes, 70 és 140 ml-es tintapalackokkal rendkívül alacsony a lapköltség, amellyel a napi nyomtatási költség akár 90%-át is megspórolhatja2.

Videó megtekintése

Nyomtasson több ezer oldalt

Melyik a legmegfelelőbb nyomtató az Ön számára? Az alábbi útmutatónk segítségével megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő nyomtatót, attól függően, hogy mit és hogyan nyomtat.

Kezdőlap

Az L310, L382, L386 és L486 modellekhez két teljes tintakészletet és további két fekete tintapalackot mellékeltünk. Ezzel 13 000 fekete és 6500 színes oldal nyomtatható4, amely 63 darab tintapatronnak felel meg4. Ez akár két éven át napi 17 oldal nyomtatásának felel meg.

Irodai

Az L605, L655, L1455 modellek akár 11 000 oldal nyomtatására is képesek4 a mellékelt két eredeti tintakészlettel (egy készlet a három színből egy 70 ml-es és egy 140 ml-es pigment fekete tintát tartalmaz), amely két éven át akár napi 15 oldal nyomtatásának felel meg.

Fotó

Az L805, L810, L850, L1800 modellekhez akár 1900 db, 10 x 15 cm méretű fotó kinyomtatására elegendő tinta tartozik5. Ez két éven át több, mint heti tizennyolc fotó nyomtatásának felel meg.

Jótállás

Az Epson világszínvonalú szolgáltatási, támogatási és jótállási programjával nyugodt lehet afelől, hogy nyomtatója az értékének maximálisan megfelelő szolgáltatást és megbízhatóságot nyújtja. A külső tintatartályos nyomtatók és az eredeti tinták használatával nyugodt lehet, hiszen az Ön nyomtatójához teljes körű Epson-garancia jár.

Micro Piezo nyomtatófej

Az Epson egyedülálló Micro Piezo technológiájával megbízhatóan, kiváló minőségben, élénk, tiszta színekben, rendkívül gyorsan nyomtathat az innovatív, hatékony és pontos nyomtatófejnek köszönhetően. Ez az egyedülálló Epson technológia nagyon hatékonyan használja a tintát, a tintacseppeket bámulatos pontossággal helyezi el a papíron a papírpazarlás elkerülése, illetve a környezet kímélése érdekében.

Tartósság

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály-rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés problémamentes és egyszerű.

Az eredeti Epson tintákat tisztaszobai gyártási környezetben állítják elő és az Epson Micro Piezo technológiával optimalizálják, amely páratlan minőséget, tartósságot és megbízhatóságot szavatol.

Step 1: Fill up Step 2: Set up Step 3: Print

Egyszerű használat

A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. Nem kell többé tintapatront cserélni; csak egyszerűen feltölti a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak hogy sokkal kényelmesebb, de nagy mennyiségben vásárolva az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb.

Kezdődjön a beüzemelés 3 egyszerű lépésben:

1. lépés: Feltöltés 2. lépés: Beállítás 3. lépés: Nyomtatás

Nehéz feltölteni a tintatartályt?

Videó megtekintése
Simple printing

Csatlakoztathatóság

Semmi szükség arra, hogy a számítógépek vagy a kábelek hátráltassák a nyomtatást; az ITS nyomtatók széles körű csatlakozathatósággal – úgymint automatikus Wi-Fi beállítással, Wi-Fi Direct és Ethernet csatlakozással – rendelkeznek. Egyszerűen e-mailezhetők dokumentumok és fotók a nyomtatóra, valamint a kompatibilis alkalmazások, illetve az Epson Connect segítségével okostelefonról és tabletről is küldhetők fájlok nyomtatásra6.

Epson Connect

Nyomtasson bármikor, bárhonnan az Epson Connect használatával6. Küldjön dokumentumokat nyomtatásra vagy szkennelésre okostelefonról vagy tabletről az ingyenes Epson iPrint alkalmazással6. A nagyobb rugalmasság érdekében e-maileket is küldhet bárhonnan a világból az Epson Email Print6 funkcióval.

Lewis gets inked

A revolutionary product deserves an equally innovative and impressive campaign. The pioneering Ink Tank System printer features alongside Mercedes-AMG Petronas Motorsport Team driver Lewis Hamilton, in a surprising and remarkable new film.

Videó megtekintése

felbontás, L486

5/5

Nincs szükség többé tintapatronokra! Nagyszerű nyomtató számos funkcióval, masszív felépítéssel és rendkívül alacsony nyomtatási költséggel. Nagyon gazdaságosan nyomtat, és a csere-tintapalackok megkímélik a felhasználót a drága tintapatronok vásárlásától. Egyszerű, olcsó és környezetbarát!

Vélemények elrejtése
L655 5/5

CottageGirl

Az L655 modellt már 14 napja használom.

Multifunkciós készülék ötletes tintamegoldással!

Az L655 modellt már 14 napja használom.

A tartály feltöltése tényleg nagyon egyszerű, gyors, és tiszta volt. De aminek a legjobban örültem, az volt, hogy végre elfelejthetem a bosszantó, méregdrága tintapatron-vacakokat!

A minden-az-egyben készülék az elmúlt néhány évben vívta ki az elismerést. Véleményem:

A készülék összeszerelési minősége:

 • A nyomtató jól felépített, masszív készülék benyomását kelti.
 • A tintatartályok jobb oldalon, jól látható helyen találhatók.
 • Csak egy papírtálcája van (sajnos nem több). Itt még egy második kazettát is szívesen látnék. Hogy másfajta papírt (fejléces vagy fotópapírt) is lehessen használni.
 • A készülék fedele ergonómiailag és funkcióját tekintve jól átgondoltan kialakított. A készülék automata lapadagolója kiválóan működik.
 • A funkcióválasztó billentyűk a fedél alatt találhatók. Gyorsan ráéreztem a menü navigációjára. Jobb lenne, ha a billentyűzet a fedél tetején lenne. Amikor A4-es másolatot készítettem a tankönyveimről, mindig fel kellett emelnem a fedél alól kilógó oldalt, hogy megnyomhassam a másolás gombot.

Eszköz működés alatt:

 • Az elmúlt pár napban rengeteg másolatot kellett készítenem és szkennelni a munkámhoz és tanulmányaimhoz. A nyomtató kiválóan teljesítette ezeket a feladatokat.
 • Amikor megkaptam a készüléket, nagyon kíváncsi voltam, hogy a beígért oldalszám tényleg kijön a tintamennyiségből. Persze nyilvánvalóan nem nyomtattam 11 000 oldalt. A tintaszint kijelző viszont milyen egyértelműen mutatja a fogyasztást! – vagyis ezt az állítást teljességgel megerősíthetem! Ez számomra a legfőbb pozitívum a készülékkel kapcsolatban, nagyon jó vétel.
 • A másolatok mindig élesek, és a nyomtató rendkívül csendes ennél a funkciónál!
 • A szkennelések és a mellékelt szoftverek is lenyűgöztek. Érthető, egyszerű működés, és nem kell vesztegetni az időt mindenféle használati utasítások olvasgatásával. Az automata lapadagolóval (ADF) szkenneltem, ami nagyon kényelmes és csendes volt; a lapok folyamatosan ki-be töltődtek.
 • E mellet a készülék mellett békében lehet dolgozni, akkor is, ha az egyfolytában dolgozik. Még hangoskönyvek is hallgathatók mellette :-)
 • Közvetlenül mobiltelefonról vagy tabletről is ugyanolyan jól működik a nyomtatás, mint más nyomtatókról az otthoni hálózatból.
 • Faxolni csak egyszer próbáltam, és csak annyit mondhatok, hogy minden rendben működött.
 • A fotóminőség is nagyon jó, és biztos sokszor fogjuk használni a fotónyomtatás funkciót.

Azt a kevés extra kívánságot kivéve, amit felsoroltam, a készülék igazán lenyűgözött. A nyomtatót szeretettel várjuk az irodánkba.

L655 5/5

totton74

Az Epson L655 nagyon jó készülék, bár ennél a kategóriánál ez is volna az elvárható.

Többfunkciós

Az Epson L655 nagyon jó készülék, bár ennél a kategóriánál ez is volna az elvárható.

A csomag 11 000 oldalra elegendő tintát tartalmaz.
A gyártó ígérete még a jövő titka. Képtelen voltam 11 000 oldalt nyomtatni ilyen rövid idő alatt!
A tartály betöltése elég egyértelmű. A tintapalackok villámgyorsan feltöltik a tartályt. A csomagban levő feltöltési útmutató egyszerűen, egyértelmű illusztrációkkal magyarázza el az egyes lépeseket.
Ha a feltöltés után marad valami a palackban, egy kupakkal lezárhatjuk, és a következő töltésig eltárolható.

Amikor nyomtatót feltöltöttük a fekete, cián, magenta és sárga festékekkel, a készülék áram alá helyezhető. Első használatkor a nyomtató fúvókáit fel kell tölteni tintával. Ez 20 percig is eltarthat.

De a nyomtató első telepítése automatikus, a lépéseket a kijelző mutatja.
A szoftver telepítése minden felhasználónak gyerekjáték!
Ha lépésről lépésre követjük a mellékelt rövid leírást, a nyomtató mindenféle nehézség nélkül, hamarosan működni fog!

Az L655 számos lehetőséget kínál nyomtatási, szkennelési és faxküldési parancsok továbbítására. Laptopon/MacBookon és okostelefonokkal, WLAN vagy USB kapcsolat segítségével, illetve távoli elérhetőséggel útközben. Használhatja az Epson online tárhelyet is, amelyet további szolgáltatásokkal kombinálhat, például a Google Drive programmal. Nyomtatási parancsok küldése e-mailen is lehetséges.

Mivel a nyomtató mindig készenléti vagy alvó üzemmódban van, a világ bármely pontjáról kapcsolódhatunk hozzá, illetve küldhetünk parancsokat. A nyomtató nagyon hamar válaszol!

Az “Epson iPrint” alkalmazás okostelefonra telepítésével számos módon csatlakozhatunk a nyomtatóhoz. (Tintaszint-kijelzés, online térhely, szkennelés, stb.) Okostelefonnal fényképeket készíthet, amiről közvetlenül kinyomtathatja. Az online tárhely hozzáférést nyújt a legfontosabb felhőkhöz, például a Google Drive, Dropbox és a OneDrive, stb. programokhoz.

A nyomtatót Apple MacBook, iPhone és iPad készülékekkel használom. És ez idáig nem panaszkodhatom. Eddig minden alkalmazásról tudtam nyomtatási parancsokat küldeni az L655 készülékre.

A nyomtatási minőségben nem találtam semmi kivetnivalót!

Még nem tudtam kipróbálni a fax funkciót. De biztos vagyok benne, hogy működni fog ez is, mint a többi funkció, amiket kipróbáltam.

A nyomtató szkennere használható síkágyas lapolvasóként, valamint a dokumentum lapadagolójának segítségével is. A lapok gyorsan és gördülékenyen adagolódnak. Szkennelni JPEG vagy PDF formátumban lehet. Menteni az online tárhelyre, illetve a számítógépre lehet.

Véleményem:
Csak ajánlani tudom otthoni munkát végzőknek és magánfelhasználóknak nyomtatásra, szkennelésre vagy akár faxolásra!!!

L486 5/5

MacGyverNRW

Teljesen elképedtem az új külső tintatartályos készülék nyomtatta mennyiségtől.

A tintasugár-hengerfejet felemelték!

Teljesen elképedtem az új külső tintatartályos készülék nyomtatta mennyiségtől. A három hetes próbaidő alatt nemcsak hogy alaposan kipróbáltam az Epson L486 készüléket, de a tapasztalataimat egy négy részes tesztsorozatban megosztottam egy video portálon is. A nyomtató teljesítményszintje már rögtön az első nyomtatáskor kiderült. Örülök, hogy kipróbálhattam ezt a terméket, és csak ajánlani tudom.

A csúcspont számomra az volt, hogy a tabletemmel és az okostelefonommal is tudtam használni, és hogy különféle papírokkal kipróbálhattam a nyomtatási minőséget. Az egyetlen hiányosság, amit találtam: 27 másodpercen belül nem tudtam 10 x 15 cm-es méretben tökéletesen „szép” képet nyomtatni. Jó lett volna, ha az Epson előre mellékel egy leírást ehhez a beállításhoz.

Nagyon köszönöm és minden jót!
MacGyverNRW

L486 5/5

Resolution

Nagyszerű nyomtató számos funkcióval, masszív felépítéssel és rendkívül alacsony nyomtatási költséggel.

Nincs szükség többé tintapatronokra!

Nagyszerű nyomtató számos funkcióval, masszív felépítéssel és rendkívül alacsony nyomtatási költséggel.
Nagyon gazdaságosan nyomtat, és a csere-tintapalackok megkímélik a felhasználót a drága tintapatronok vásárlásától. Egyszerű, olcsó és környezetbarát!
A nyomtató szkennelésre is alkalmas – tehát könnyen készíthető másolat bármiről – számítógép használata nélkül is.
Jó szín- és fotónyomtatás és az Epson alkalmazás segítségével bárhonnan bármikor elérhető.
Fényképezzen mobiltelefonjával és nyomtassa ki, mialatt a következő kép készül :-D

L655 5/5

Tanja1988

Már két hete tesztelem a nyomtatót és fantasztikus!

Kiváló eszköz számos funkcióval

Már két hete tesztelem a nyomtatót és fantasztikus! Nincs többé papírpazarlás, mert könnyen készíthető két oldalas nyomtatás. És ami a legjobb..., hogy a számítógépet be sem kell hozzá kapcsolni. Elég hozzá a mobiltelefon vagy egy e-mail, és a nyomtató máris nyomtat! Ennél kényelmesebb már nem is lehetne. Szívből ajánlom. Megéri az árát!

L655 5/5

SMB2002

A beüzemelés nagyon egyszerű; a tartályok betöltése egyértelmű és gyors.

Ajánlott mindenféle célra

A beüzemelés nagyon egyszerű; a tartályok betöltése egyértelmű és gyors. A nyomtatót feltelepítettem a PC-mre, a laptopomra, a tabletemre és a mobiltelefonomra: minden esetben kiválóan, problémamentesen működik. Az Epson Connect használatát is könnyű megérteni. A külön e-mail cím használatával az e-mailek és a csatolmányok egyéb szoftver használata nélkül kinyomtathatók.

Gyorsan, nagyon jó minőségben teszi teljessé a másolási és szkennelési feladatokat.

Egy negatív észrevételem, hogy a nyomtató rezegteti az asztalt a nyomtatás alatt, amitől például a monitor mozog.

Mindent összevetve, a nyomtatót nagyon ajánlom, és tényleg megéri az árát.

L655 5/5

Kaja03

Az Epson nagyszerű nyomtatót fejlesztett ki.

Gyors és rendezett

Az Epson nagyszerű nyomtatót fejlesztett ki. A patronokat feltölteni és a nyomtatót beállítani gyerekjáték. Nagyon gyorsan nyomtat fekete-fehérben és színesben. A nyomtatás minősége beállítás nélkül is hibátlan és rendkívül tiszta, legyen az csak szöveg vagy szöveg képpel. A4 méretű fotóminőség. Wi-Fi kapcsolattal és utazás közben is kiválóan működik. Csak le kell tölteni az alkalmazást a mobiltelefonra, és már mehet is a nyomtatás.

L655 5/5

Feetonfire1988

Most tesztelem behatóan az Epson L655 készüléket.

Költséghatékony ezermester

Most tesztelem behatóan az Epson L655 készüléket.
Annak ellenére, hogy kicsivel drágább, mint a többi modell, mindenképpen megéri megvásárolni.
Ugyanis az innovatív tintatartályai és a nagyon jó minőségű tintapalackjai együtt verhetetlen nyomtatási költséget eredményeznek.

Teljesen megnyert magának a nyomtató minősége és sebessége; más modellek labdába sem rúghatnak mellette.

Ehhez jön még a sokféle funkció, hogy teljes legyen a kép.
Az Epson iPrint alkalmazás különösen megkönnyíti a nyomtatást okostelefonon és tableten keresztül.
A kétoldalas nyomtatás és szkennelés funkció – amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást a lap megfordítása nélkül – szintén kiváló.

Biztosan újra megvenném a nyomtatót.

L486 5/5

DanielKaiser

Miután kibontottam a nagyon jó csomagolásból, már rögtön be is tudtam üzemelni, ami miatt kissé aggódtam is.

Új nyomtatási tapasztalatok...

Miután kibontottam a nagyon jó csomagolásból, már rögtön be is tudtam üzemelni, ami miatt kissé aggódtam is. Hogy miért? Mert más eszközökkel nem mindig ment zökkenőmentesen a Wi-Fi csatlakozással való beüzemelés. Ettől aztán nem voltam túl bizakodó. A készülék elindult és végigvezetett a telepítésen. Azt írták, ez 20 percig is eltarthat, de nekem nem volt egészen 15. Azután elindítottam a Wi-Fi segédet (otthoni hálózatot használok routerrel). Pár másodperc alatt, miután beütöttem a hálózati kulcsot, már csatlakoztam is a routerhez. A számítógépemen (Windows 10) a nyomtató azonnal megjelent az „eszközök és nyomtatók” alatt, és megkezdhettem a nyomtatást és szkennelést.

A nyomtatás és a szkennelés minősége nagyon jó, ami kellemes meglepetést okozott.

A szöveges oldalak normál nyomtatási minősége nagyon jó, de nem különbözik más eszközökétől. Viszont a csúcs a fényképek nyomtatása. Beraktam a fotópapírt és kinyomtattam egy nyaralós képet. Az eredmény fantasztikus volt, és nem lehetett megmondani róla, hogy nem fotóstúdióban lett nyomtatva. Mindez rendkívül gyorsan és kellemes hang kíséretében történik. A készülés nagyon halkan szkennel.

SD kártyáról is könnyen lehet nyomtatni. Csak betesszük a kártyát és a kijelzőn kiválasztjuk a fotó ikont. Ezután megjelennek a képek: kinyomtatható az összes vagy csak a kiválasztott képek. Ezt a funkciót nem lehet egyszerűbben elképzelni. Az okostelefonhoz is gond nélkül sikerült kapcsolódni, miután telepítettem az „Epson iPrint” alkalmazást, így most kitűnő minőségben, zökkenőmentesen nyomtathatok mobileszközről.

Nekem tízes skálán tíz pont!

L486 5/5

Ceyda81

Már két hete tesztelem a nyomtatót és boldog vagyok.

Epson ITS... tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak

Már két hete tesztelem a nyomtatót és boldog vagyok. A mellékelt palackokból könnyedén önthető a tinta a tartályba. Ezelőtt még csupa tintás volt az ember ujja, de az olcsó palackok annyit is érnek. Azért mondom ezt, mert egy korábbi, másik márkájú nyomtatónál ezt történt, ráadásul rendkívül drága volt, és sajnos, hamar kifogyott belőle a tinta. Ami annyit jelentett, hogy háromszor is meggondolta az ember, mit nyomtat. Ez itt most egyáltalán nem probléma. A beüzemelés nagyon gyors és zökkenőmentes. A Wi-Fi funkció kiváló, így nincs szükség kábelekre. A nyomtatás nagyon gyors, még okostelefonról is gyerekjáték: egyszerűen csak az Epson alkalmazás letöltése szükséges hozzá. Nagyon tetszik.

Kitűnően kiadja a színeket. Mindent összevetve szuper készülék, és ajánlom másoknak is.

L486 5/5

Gudy

Már két hete használom az L486 a nyomtatót, és azóta is odavagyok, hogy milyen egyszerű kezelni.

Klassz!

Ez a nyomtató mindent tud.
Már két hete használom az L486 a nyomtatót, és azóta is odavagyok, hogy milyen egyszerű kezelni. Eleinte kétségeim voltak, hogy segítség nélkül tényleg hozzá tudom adni a hálózathoz, de ezek fél órán belül eloszlottak, miután elolvastam a mellékelt füzetet, és a nyomtató működött. A tartályok feltöltése egyszerű, és ráadásul kijelenthetem, hogy nem lett tintás az ujjam az első alkalommal (ahogy az a patroncserénél történni szokott). A szkennelés és a másolás kiválóan működött, a nyomtatás első osztályú, nagyon egyszerűen kezelhetők az egyes műveletek, amiket a kijelző rendkívül jól jelenít meg. Mintha kézen fogva vezetnének végig a programon. SD kártyáról is gond nélkül lehet nyomtatni. Szerintem a hangja is kellemes. Ami azt illeti, régebben sokkal hangosabb készülékeim voltak.

L486 5/5

blondi18

Ez a készülék kiválóan működik; a képek szintén nagyon jók.

L486

Ez a készülék kiválóan működik; a képek szintén nagyon jók.

L486 4/5

Neptunia

Igazán boldog vagyok, mert rendkívül gyorsan, és élénk színekben nyomtat. A szkennelés és a másolás gyerekjáték. Az is tetszik, hogy könnyen feltölthető a tintatartály... A legnagyobb élmény számomra azonban a Wi-Fi, és hogy laptopról, okostelefonról vagy tabletről lehet nyomtatni.

Boldog

Igazán boldog vagyok, mert rendkívül gyorsan, és élénk színekben nyomtat. A szkennelés és a másolás gyerekjáték. Az is tetszik, hogy könnyen feltölthető a tintatartály... A legnagyobb élmény számomra azonban a Wi-Fi, és hogy laptopról, okostelefonról vagy tabletről lehet nyomtatni.

L655 5/5

Moorhusen

Már egy hete üzemel nálunk a nyomtató. Szuper a nyomtatás minősége. Egyszerű a telepítése és a működése, gyorsan nyomtat még fotó nyomtatásnál és színes nyomtatásnál is, a minőség romlása nélkül.

Szuper nyomtató

Már egy hete üzemel nálunk a nyomtató. Szuper a nyomtatás minősége. Egyszerű a telepítése és a működése, gyorsan nyomtat még fotó nyomtatásnál és színes nyomtatásnál is, a minőség romlása nélkül.

L655 5/5

HanniHD

Igazán lenyűgöző nyomtató!

Szuper ezermester!

Igazán lenyűgöző nyomtató!
Gyorsan, csendesen nyomtat és szép a végeredmény.
Már több, mint 500 oldalt kinyomtattam és a tintakijelző szerint még alig fogyott a tintából.
Nem volt különösebb probléma a tintatartály feltöltésével sem. Tipp: törlőkendő használata ajánlott a palackok kiszedésekor, hogy a kezünk tiszta maradjon.
A szkennelés és a másolás funkciók is szuperek. Praktikus a közvetlenül PDF-be szkennelés funkció.
A színes nyomtatások kivételesen jó minőségűek, eltekintve attól, hogy a nagy fekete részek normál minőségnél csíkosak.
Engem a magas ára ellenére meggyőzött ez a nyomtató, mivel az olcsó nyomtatási költségek miatt visszajön az ára!

L486 5/5

Ingyenes

Bámulatos, milyen gyorsan fejlődik a nyomtatási technológia. Egyszerű telepítés és újratöltés. Bár a vételi ár meglehetősen drága, a többi költség kellemesen alacsony. Számomra az is fontos, hogy bárhonnan lehet használni a nyomtatót.

A technológia fejlődik.

Bámulatos, milyen gyorsan fejlődik a nyomtatási technológia. Egyszerű telepítés és újratöltés. Bár a vételi ár meglehetősen drága, a többi költség kellemesen alacsony. Számomra az is fontos, hogy bárhonnan lehet használni a nyomtatót.

Az új, „kicsi” Epson igazán jó benyomást kelt.

Jó nyomtató kiváló „tintarendszerrel”

Az új, „kicsi” Epson igazán jó benyomást kelt.
A tinta betöltése elronthatatlan, bár azért óvatosnak kell lenni.
A nyomtatási minőség jónak tűnik (a FF és a színes is) és remélhetőleg sokáig tartós marad.
Ami nagyon fontos, hogy a tinta remélhetőleg nem szárad ki a tartályokban, de sajnos, ezt még most nem tudom megmondani.
A kapcsolódás és a beüzemelés gyerekjáték; a WLAN nyomtatás hibátlanul működik.
A fekete szép sötét és a színek nagyon élesek.

Negatívum:
Én személy szerint nem szeretem a papíradagolót; az a hátránya, hogy a papírok viszonylag gyorsan begyűrődnek.
Jobban örülnék a kétoldalas nyomtatásnak; nagy kár, hogy ezzel nem lehet.

Máskülönben nagyon elégedett vagyok az eszközzel; beváltja a hozzá fűzött ígéreteket, és kiváló ötlet a tintapatronoktól megszabadulni!

Ó, igen, és manapság a külső sem utolsó szempont!

L486 5/5

MichaelaFL2010

1. A kicsomagolás, beüzemelés, a telepítés és a tartály feltöltése gond nélkül (szuperkönnyen) ment a rendkívül jó útmutató segítségével (nyomtatott és CD).

Klassz többfunkciós nyomtató

 1. A kicsomagolás, beüzemelés, a telepítés és a tartály feltöltése gond nélkül (szuperkönnyen) ment a rendkívül jó útmutató segítségével (nyomtatott és CD).
 2. Az L486 nagyon halkan és gyorsan nyomtat pl. az Epson Stylus SX 210 modellel ellentétben.
 3. A Wi-Fi funkciónak külön örülök! Így most már bárhonnan küldhetek nyomtatási parancsot közvetlenül az L486 készülékre a mobiltelefonomról, a nyomtatott lapok pedig otthon várnak (kiváló és fantasztikusan működik).
 4. Szkennelés, fekete-fehér és színes másolás (nyomtatási minőség: kiváló)
 5. Ahogyan a fényképnyomtatás funkciónál – ezúttal is kitűnő színek és nagyon gyors nyomtatási eredmények!
 6. Holnap hozzáfogok nagy mennyiség nyomtatásának – 2 000 szórólap a következő színházi produkciómhoz! Már 350 darab A5-ös példányt kinyomtattam! Az első ugyanúgy nézett ki, mint a 350. (nagyon gyors, kiváló nyomtatási minőség)!
 7. Eddig fantasztikus nyomtató kiváló funkciókkal!

L655 5/5

quoxl

Nagyszerű ezermester négy külön, a felhasználó által feltölthető tintatartállyal. Nagyszerű nyomtatási és szkennelési minőség, ezen kívül figyelemre méltó a funkciók széles választéka, például a kétoldalas nyomtatás, fax, WLAN, LAN, AirPrint, stb.

Megbízható irodai ezermester

Nagyszerű ezermester négy külön, a felhasználó által feltölthető tintatartállyal. Nagyszerű nyomtatási és szkennelési minőség, ezen kívül figyelemre méltó a funkciók széles választéka, például a kétoldalas nyomtatás, fax, WLAN, LAN, AirPrint, stb.

A cseretinta olcsón megvásárolható, és könnyen betölthető (ettől függetlenül még használnék eldobható kesztyűt, hátha kicseppen a festék).

Az egyetlen hátránya: 150 lapnál a papírtároló kicsit kicsi...

L486 5/5

Agabog

Otthoni használatra is kiválóan alkalmas. A tartály feltöltése extra-könnyű és nem hagy foltot.

Nagyszerű nyomtató azoknak, akik sokat nyomtatnak otthon

Otthoni használatra is kiválóan alkalmas. A tartály feltöltése extra-könnyű és nem hagy foltot.
Tanárként sokat nyomtatok magántanítványaimnak, többek közt nagy, színes képeket. Ezek nem lettek foltosak, és a képek nincsenek összecsíkozva. Egyszóval mindegyik szép lett. A színek megegyeztek a képernyőn látott színekkel.
A színek laminálás után is szépek.
Különösen tetszik, hogy WLAN csatlakozással minden készülékünkről tudok nyomtatni: iPad, iPhone és a többi PC készülékről. Rendkívül praktikus!
A másolás funkció is tökéletesen működik.
Szívből ajánlom ezt a nyomtatót.

L655 5/5

ChrisR

Nagyszerű kivitelezés.

ÁSZ nyomtató kis irodának.

Nagyszerű kivitelezés.
A kétoldalas funkciónak köszönhetően mindkét oldalra lehet nyomtatni.
A többlapos automata lapadagoló meglehetősen gyors.
A síkágy azonban jelentősen gyorsabb.
A szkennelés és a másolás szintén nagyon jó. Annak ellenére, hogy a képek helyenként néha homályosak (nyilvánvalóan ez nem fotónyomtató), még így is nagyon jók.
A tartály betöltése gyerekjáték.
A csatlakozók száma elképesztő.
Van többek közt USB, hálózati és WLAN csatlakozási lehetőség, valamint okostelefonos applikáció segítségével is könnyen irányítható.
A kezdeti telepítés egy kicsit tovább tart. 20 perc alatt feltölthető a tartály a nyomtatófejekben, ez idő alatt viszont áttanulmányozhatjuk a PDF leírást és böngészhetünk.
A várakozás után azonban a többi beállítás már gyerekjáték.
Az Epson L655 egy nagyon POZITÍV meglepetés a számomra.

L486 5/5

IEAZ

Ez a három-az-egyben tintasugaras nyomtató ideális választás mindazoknak, akik csökkenteni akarják a nyomtatási költségeiket.

Nagyszerű többfunkciós nyomtató

Megtakarítás-kalkulátor

MEGTAKARÍTÁS-KALKULÁTOR

Takarítson meg pénzt az Epson külső tintatartályos nyomtatócsaládjával

Használja költségkalkulátorunkat, hogy megtudja, mennyit takaríthat meg az Epson külső tintatartályos (ITS) nyomtatóival.

További információk
 1. A 2 évre elegendő tintamennyiség kiszámítása a felhasználók átlagos havi nyomtatási mennyiségén alapul (IDC WW Page Volume Program, 2015)
 2. Az összehasonlítás az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2015. negyedik negyedévi adatok), a versenytársak legjobb tíz A4-es fekete-fehér lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével, legjobb tíz színes lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével és legjobb tíz tintasugaras nyomtatójával és multifunkciós készülékével készült. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumables Tracker (2015. második félévi adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2015 decemberében közzétett teljesítményadatai alapján történt. További információkért látogasson el a www.epson.hu/itssavings weboldalra
 3. Az összesített globális értékesítések elérték a 20 millió készüléket 150 országban 2010 októbere és a 2016-ös pénzügyi év során
 4. A megadott kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott, a nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitás NEM alapul az ISO/IEC 24711 szabványon. A megadott kapacitás eltérő lehet a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet
 5. A megadott kapacitások megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 29103 szabványban megadott, a nyomtatási szimulációra vonatkozó mintatesztek alapján történt. A megadott kapacitás NEM alapul az ISO/IEC 29102 szabványon. A megadott kapacitás eltérő lehet a nyomtatandó képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti feltételektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet
 6. Feliratkozás hírlevélre www.epsonconnect.hu

Átugrás

 

Átugrás

 

Átugrás