AZ EPSON OTTHONI MEGOLDÁSAI

Az Epson otthoni megoldásai

Lényegre törő, rövid és hasznos – mindenki ilyen tanácsra vágyik, amikor nyomtatót, szkennert vagy projektort vásárol. Azért vagyunk, hogy segítsünk: keresse meg alább az eszközt, amelyre szüksége van, és fedezze fel, hogyan keltheti életre álmait az Epsonnal!

Nyomtatás otthon

Megkönnyítettük a nyomtatóválasztást. Átfogó kínálatunk különböző szegmensekre van osztva, így Ön egyszerűen megtalálja a nyomtatót, amelyben az összes Ön által igényelt funkció megtalálható.

EcoTank – Külső tintatartály

Ultra-alacsony költségű lehetőséget keres? Az EcoTank nyomtatók megvásárlása esetén eredeti tintával is megajándékozzuk, így átlagban 90%-ot spórolhat a tintaköltségeken1. Így már a kezdetektől fogva több ezer oldal nyomtatására elegendő tintája lesz, így elfelejtheti a gyakori patroncserét, amivel nem csupán pénzt, de időt is megtakarít.

További információ

EcoTank monokróm nyomtatók

Az EcoTank készüléknek nagy, újratölthető tintatartálya van, amely a mellékelt tintapalackokkal van töltve. A nyomtatóhoz mellékelt nagy mennyiségű tinta biztosítja, hogy több ezer oldalt nyomtasson, csökkentse a költségeket, és időt takarítson meg, mivel nem kell gyakran cserélnie a festékkazettát.

További információ

Otthoni iroda

Akár a dolgozószobából, akár egy kisebb irodából dolgozik, a kiváló sebességet és teljesítményt kínáló WorkForce Pro nyomtatók nagyszerűen kiegészíthetik munkahelyi rendszerét. Fedezze fel, hogyan növelheti a termelékenységet és tarthatja alacsonyan a működési költségeket vezeték nélküli nyomtatóinkkal!

További információ

Az Expression sorozat

Az Expression termékcsalád kiváló választás mindennapi nyomtatásra, ha általános dokumentumokat, a nyaraláson készült fotókat vagy bekeretezni kívánt képeket kíván nyomtatni. A sorozatba tartozó kompakt, költséghatékony többfunkciós eszközök között vezeték nélküli és A3-as nyomtatási funkciókat kínáló modelleket is talál.

További információ

Kreatív megoldások

Ingyenesen elérhető nyomtatható lapjainkkal és tevékenységeinkkel feldíszítheti otthonát, lekötheti gyermekei figyelmét és megkönnyítheti adminisztrációs feladatait, így egyszerűbbé és szórakoztatóbbá varázsolhatja életét.

Nyomtatható lapok

Ingyenes nyomtatható sablonjainkkal szakmai téren is előnyre tehet szert. Alkossa meg az Ön jelzését viselő, egymáshoz illő fejlécek, borítékok és brosúrák sorozatát! A naptári és a heti időbeosztási sablonok segítségével sosem fog elfeledkezni a fontos feladatokról, ha pedig végre van ideje kifújni magát, válassza szórakoztató játékainkat és kézműves tevékenységeinket.

További információ

Szórakozási lehetőségek

Tegye az események középpontjává otthonát az Epson házimozi-projektoraival. Mindegy, hogy a kedvenc sporteseményeit követi nyomon, egy filmklasszikust vagy egy sorozat legfrissebb epizódját nézi online, esetleg a legújabb videojátékkal játszik: a lényeg, hogy az extra nagy méretű vetített kép maradandó élménnyé tegye azt. Minden tekintetet odavonz, és összehozza a családtagokat, barátokat, hogy mind együtt osztozhassanak ezeken az emlékezetes pillanatokon.

Házimozi

A képalkotó technológia piacvezetőjeként2 állíthatjuk, hogy jól ismerjük a kiváló minőségű moziélmény megteremtésének mesterfogásait. Egyszerűen használható projektoraink segítségével belefeledkezhet a filmekbe, sorozatokba és más szórakoztató programokba.

További információ

Játékok

Írja be már most határidőnaplójába: otthona hamarosan a játékestek középpontjává válik! Nem számít, hogy labdát kerget a focipályán, hajtűkanyaroktól hemzsegő utakon száguldozik vagy sosem látott új világokat fedez fel: az Epson projektoraival bárki beléphet az akció sűrűjébe.

További információ

Házimoziprojektor-kereső

Ez az egyszerűen használható Házimoziprojektor-kereső segítséget nyújt az otthoni szórakozásához leginkább megfelelő projektor kiválasztásához.

Kezdés

Sportok

A meccsek arra valók, hogy összehozzák a társaságot. Az Epson projektorával olyan szuper élményt kínálhat, amelynek barátai sem tudnak majd ellenállni. Nagyobb fényerejű és élesebb kép és minden korábbinál élénkebb színek: mi más kellhet még?

További információ

Viselhető eszközök

Teljesen új módon tekinthet a világra

A legjobb módszer arra, hogy megtapasztalja a kiterjesztett valóságot és a drónvezérlés izgalmait egy mindkét szemen használható, átlátást biztosító OLED kijelzővel ellátott okosszemüveg segítségével3

További információ

Ragyogó kilátások az FPV-eszközök számára

A Moverio BT-300 segítségével garantáltan nem fog kifogyni a látnivalókból. A személyes nézetre (FPV) épülő viselhető technológiák legújabb fejlesztése a lehető legjobb módszer, ha fényképeket és videókat kíván készíteni drónjával.

További információ

Epson Connect

Az ingyenes, könnyen használható alkalmazásokkal könnyedén nyomtathat táblagépéről, okostelefonjáról és más eszközéről.

További információ
  1. A szükséges patronok átlagos száma/az átlagos megtakarítás elérte az EcoTank termékcsaládhoz mellékelt tintapalackokkal kinyomtatott ugyanekkora oldalszámot, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítást a GfK végezte az A4-es EcoTank termékcsalád átlaga és a Nyugat-Európában a 10 legkeresettebb modell átlagos ára között a 2017. január – 2017. december időszakban. A nyomtatási költség kiszámítását a GfK a normál és az XL tintapatronméretek alapján végezte ugyanebben az időszakban a nyugat-európai piac átlagos kiskereskedelmi árát felhasználva. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt
  2. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumenes és nagyobb fényerejű projektorok piacán. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között)
  3. A 2016 januárjától elérhető, hasonló funkciókkal rendelkező konkurens modellek gyártóinak honlapján található információval összehasonlítva. A Moverio BT-300 okosszemüveg célzott súlya: 69 g.