Nincs szükség többé tintapatronokra

Takarítson meg akár 90%-ot a nyomtatás költségein1

Takarítson meg pénzt az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatókkal

Megtakarításainak kiszámítása egyszerűbb, mint az egyszeregy

Válassza ki az Epson Ecotank külsőtartályos modellt, és a nyomtatót, amellyel össze kívánja hasonlítani

Válassza ki a használat becsült mennyiségét, és hogy milyen hosszú ideig kívánja megtartani a nyomtatót

Kattintson a „KALKULÁCIÓ” gombra

AKÁR
00%
ALACSONYABB
LAPKÖLTSÉG
A VERSENYTÁRSAK
NYOMTATÓIHOZ KÉPEST²

1. Összehasonlítás kiválasztása

SZÍNES ECOTANK NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A MONO LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ECOTANK külsőtartályos NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A SZÍNES LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ECOTANK külsőtartályos NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A TINTASUGARAS NYOMTATÓKKAL

2. Mire szeretné használni a nyomtatót?

Epson M100 és Cannon LPB-6030B összehasonlítása

Akár összeget is megtakaríthat a kiválasztott modellhez képest

Vagy akár összeget a piaci átlaghoz képest²

A RÉSZLETES EREDMÉNYEK MEGJELENÍTÉSEOLDAL KINYOMTATÁSA

Az Ön eredményei

A fenntartási költséget a piros vonal jelzi, havi oldal hónapon keresztül való nyomtatása alapján. A fenntartási költség a hardver vásárlási költségén és a tinta vagy festékkazetta vásárlására vonatkozó állandó költségeken alapul. Egyéb költségek is befolyással lehetnek a fenntartási költségre és további megtakarításhoz vezethetnek, mint például a lézernyomtatók által használt további kellékanyagok és a teljesítményfelvétel. A nyomtatók és a kellékanyagok USA dollárban ($) kifejezett átlagos eladási ára az IDC EMEA Hardcopy Peripherals felmérésből (2019. második negyedévi adatok) és az IDC EMEA Consumables felmérésből (2019. második félévi adatok) származnak.

  • PIACI ÁTLAG

Az eredmények kiszámításához használt módszerről itt olvashat.

Összehasonlítás másik nyomtatóval

Megbízható, problémamentes nyomtatás

Mindegyik nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot szavatol. A nyomtatóba teljesen beépített ultra nagy kapacitású tintatartály megbízható színes nyomtatást garantál, a tinta utántöltése pedig az egyéb tintatartályrendszerekhez képest problémamentes és egyszerű.

Az Epson egyedülállóan gyors tintatöltési technológiája a speciális kialakítású, légmentesen záródó kupakok és szűrők segítségével minimális festékveszteséget biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

1 Az Epson kalkulációja alapján, a lapköltségre vonatkozó átlagos megtakarítás és az EcoTank „101” és „103” tintapalackok által nyomtatott oldalak számával megegyező számú oldal nyomtatásához szükséges tintasugaras patronok átlagos száma. Összehasonlítás az EcoTank „101” és „103” tintapalack-sorozatának átlagos kapacitása (ISO/IEC 24711 szerinti A4-es nyomtatás) és a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban a 25 legkeresettebb, 100 € alatti, otthoni, A4-es, tintapatronos tintasugaras nyomtató által használt eredeti kellékanyagok (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok) kapacitása között (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021-as időszak, 2021 első negyedévben közzétett adatok). A lapköltséget úgy számítottuk ki, hogy elosztottuk a vonatkozó tintapalackok/tintapatronok értékesítési bevételét és teljes kapacitását az eladott darabszámmal.

2 A TCO-kalkulátor összehasonlított modelljei közé az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2018. második negyedévi adatok) a versenytársak 20 legjobb A4-es fekete-fehér egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, a versenytársak 20 legjobb színes egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, valamint a versenytársak 20 legjobb tintapatronos egyfunkciós és többfunkciós tintasugaras nyomtatója tartozik. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumables Tracker (2017. második félévi adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2018 szeptemberében közzétett teljesítményei alapján történt. További információkért kattintson ide.

3 A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó tesztminták alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A feltüntetett kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet.