AKÁR 3 ÉVRE ELEGENDŐ TINTA

Fedezze fel, milyen egyszerű és költséghatékony a tintapatron nélküli nyomtatás. Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók akár három évre elegendő tintát tartalmaznak¹, így akár 90%-os² nyomtatásiköltség-megtakarítást érhet el.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

Takarítson meg pénzt az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatókkal

Megtakarításainak kiszámítása egyszerűbb, mint az egyszeregy

Válassza ki az Epson Ecotank külsőtartályos modellt, és a nyomtatót, amellyel össze kívánja hasonlítani

Válassza ki a használat becsült mennyiségét, és hogy milyen hosszú ideig kívánja megtartani a nyomtatót

Kattintson a „KALKULÁCIÓ” gombra

AKÁR
00%
ALACSONYABB
LAPKÖLTSÉG
A VERSENYTÁRSAK
NYOMTATÓIHOZ KÉPEST²

1. Összehasonlítás kiválasztása

SZÍNES ECOTANK NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A MONO LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ECOTANK külsőtartályos NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A SZÍNES LÉZERNYOMTATÓKKAL
SZÍNES ECOTANK külsőtartályos NYOMTATÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA A TINTASUGARAS NYOMTATÓKKAL

2. Mire szeretné használni a nyomtatót?

Epson M100 és Cannon LPB-6030B összehasonlítása

Akár összeget is megtakaríthat a kiválasztott modellhez képest

Vagy akár összeget a piaci átlaghoz képest²

A RÉSZLETES EREDMÉNYEK MEGJELENÍTÉSEOLDAL KINYOMTATÁSA

Az Ön eredményei

A fenntartási költséget a piros vonal jelzi, havi oldal hónapon keresztül való nyomtatása alapján. A fenntartási költség a hardver vásárlási költségén és a tinta vagy festékkazetta vásárlására vonatkozó állandó költségeken alapul. Egyéb költségek is befolyással lehetnek a fenntartási költségre és további megtakarításhoz vezethetnek, mint például a lézernyomtatók által használt további kellékanyagok és a teljesítményfelvétel. A nyomtatók és a kellékanyagok USA dollárban ($) kifejezett átlagos eladási ára az IDC EMEA Hardcopy Peripherals felmérésből (2019. második negyedévi adatok) és az IDC EMEA Consumables felmérésből (2019. második félévi adatok) származnak.

  • PIACI ÁTLAG

Az eredmények kiszámításához használt módszerről itt olvashat.

Összehasonlítás másik nyomtatóval

Megbízható, problémamentes nyomtatás

Mindegyik nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot szavatol. A nyomtatóba teljesen beépített ultra nagy kapacitású tintatartály megbízható színes nyomtatást garantál, a tinta utántöltése pedig az egyéb tintatartályrendszerekhez képest problémamentes és egyszerű.

Az Epson egyedülállóan gyors tintatöltési technológiája a speciális kialakítású, légmentesen záródó kupakok és szűrők segítségével minimális festékveszteséget biztosít.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hő nélküli technológia, ami átformálja a jövőt

Növelje a termelékenységet, és csökkentse a környezeti terhelést kompromisszumok nélkül.

További információk

1 Akár 3 évre elegendő tinta 225 oldal átlagos havi nyomtatási mennyiség alapján az EcoTank otthoni és irodai nyomtatók esetén. A számítások alapja a készülékhez mellékelt fekete tintapalackkal nyomtatott legalacsonyabb oldalkapacitás.

2 A TCO-kalkulátor összehasonlított modelljei közé az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2018. második negyedévi adatok) a versenytársak 20 legjobb A4-es fekete-fehér egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, a versenytársak 20 legjobb színes egyfunkciós és többfunkciós lézernyomtatója, valamint a versenytársak 20 legjobb tintapatronos egyfunkciós és többfunkciós tintasugaras nyomtatója tartozik. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumables Tracker (2017. második félévi adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2018 szeptemberében közzétett teljesítményei alapján történt. További információkért kattintson ide.

3 A megadott kapacitás megállapítása az Epson eredeti módszerével, az ISO/IEC 24712 szabványban megadott nyomtatási szimulációra vonatkozó tesztminták alapján történt. A megadott kapacitások NEM az ISO/IEC 24711 szabványon alapulnak. A feltüntetett kapacitások eltérők lehetnek a nyomtatott képektől, a használt papír típusától, a nyomtatás gyakoriságától és az olyan környezeti körülményektől függően, mint pl. a hőmérséklet. A nyomtató kezdeti beállítása során egy bizonyos mennyiségű tinta szükséges a nyomtatófej fúvókáinak feltöltéséhez, ezért az eredetileg csomagolt készlet kapacitása kisebb lehet.