INSPIRÁLÓ KÉPMINŐSÉG

Ragadja meg közönsége figyelmét a forradalmi installációs lézerprojektorral. Fedezze fel a kiváló minőségű képeket és élvezze a minimális karbantartási igény, a maximális rugalmasság, illetve a megbízhatóság nyújtotta előnyöket.

A szélesvásznú prezentációk új korszaka

A kiváló képminőség következő szintjét legújabb, nagy rendezvénytermekbe szánt, fix telepítésű projektoraink biztosítják, amelyek forradalmian új lézertechnológiát használnak, és megtalálható közöttük a világ első1 12 000 lm fényerejű, WUXGA LCD lézerprojektora. Nyűgözze le közönségét a Full HD felbontással, valamint a 4K-technológiával, amellyel a nézők a legújabb 4K-hatást élvezhetik.

Tökéletes megjelenítés

Vetítsen fantasztikus képeket előadótermekben, oktatótermekben, galériákban, bevásárlóközpontokban, vagy akár más helyeken is! A méltán népszerű 3LCD- és lézerfényforrás-technológiáink segítenek átadni az üzenetet még világos helyiségekben is – olyan vetített képpel, amelynek színei a versenytársakénál háromszor nagyobb fényerejűek2.

A prezentáció új formája

Tegyen mély benyomást az olyan innovatív funkciókkal és prezentációs eszközökkel, mint a rugalmas, 360°-os telepítés, a motoros, cserélhető objektívek, az osztott képernyős kivetítés, az időtakarékos objektívmemória-funkció és a beépített kamera, amellyel lehetővé válik a folyamatos képkalibráció.

Rendkívüli megbízhatóság

Ismerkedjen meg azzal a kifinomult, nagyképernyős installációs projektorokkal, amelyekben igazán megbízhat. A telepítés és a beállítás könnyű, a karbantartás pedig az 56 000 óra élettartamú lézeres fényforrásnak és a 30 000 órás3 szűrő-karbantartási ciklusnak köszönhetően minimális.

Lézerhez méltó pontosság

Tapasztalja meg a fantasztikus minőséget és megbízhatóságot új lézeres fényforrásunkkal és megnövelt kapacitású szűrőnkkel. Az igazán fontos prezentációk teljes biztonsággal bemutathatók a sokoldalú prezentációs funkciókkal, az akár 20 000 órás3 karbantartásmentes üzemeléssel és a folyamatos, kiváló teljesítménnyel. Az Epson a projektor-technológiában létrehozott, ehhez hasonló innovációkkal érte el azt, hogy 2001 óta az elsőszámú4 projektorgyártó legyen a világon.

Látványos adatok

Még a legigényesebb közönséget is könnyedén elvarázsolhatja az olyan csúcstechnológiás funkciókkal, amelyek a prezentációkat bármilyen környezetben képesek új szintre emelni.

Szinte bárhol

Sarkok vagy görbületek esetén sincs torzítás vagy fényerővesztés, így még szokatlan vagy meglepő beállítások mellett is lélegzetelállító képet vetíthet. A projektort akár 360 fokkal is elforgathatja, és használhatja akár a padlót vagy a mennyezetet is.

Órákig tartó lézeres kivetítés

Ha megbízható projektorra van szüksége, az EB-L1000 sorozat kitűnő választás. A lézeres fényforrás a megtekintési módtól függően akár 56 000 órán át is kitart, az optikai motor pedig általában 20 000 és 56 000 órán át tart ki3, így biztosítva a problémamentes prezentációt.

Hosszú távú teljesítmény

A projektorokhoz 20 000 órányi3 , vagy ötéves jótállás biztosítunk (amelyik előbb bekövetkezik), így megbízható hosszú távú teljesítményt, illetve teljes nyugalmat biztosítunk Önnek, hogy a prezentációra koncentrálhasson.

Kompakt, de nagy teljesítményű

Kicsi, de erős: A forradalmi 12 000 lumen fényerejű, WUXGA felbontású EB-L1500U/EB-L1505U projektor még hatásosabbá teszi a prezentációit, továbbá 18%-kal kisebb és 8%-kal könnyebb, mint a versenytársak 12 000 lumenes termékei5.

Tökéletes eredmény több projektorral

A lenyűgöző, nagy méretű képek kivetítéséhez használjon több projektort, amelyek képe tökéletesen összeilleszthető, a fehéregyensúly optimalizálható, és az egységek közötti feketeszín-egyezés is hibátlan. Beállíthatja a kezdőhelyzetet, a szegélyszélességet, a fekete szintet, és a képátfedések csökkentésével időt spórolhat.

Natív kontrasztarány

Tiszta kontrasztú kép, még nappali fényben vagy felkapcsolt világítás mellett is. Az akár 12 000 lumen fényerő és az 1000:1 natív kontrasztarány rendkívül mély feketét és nagy fényerejű fehér színt garantál. A projektor tartalmaz egy beépített érzékelőt is, amelynek segítségével a kék és a sárga színek intenzitása beállítható, a legtökéletesebb fehér szín érdekében.

Két képernyő egyben

Hasonlítson össze különböző témákat, és tegye még felejthetetlenebbé előadását az osztott képernyő funkcióval, amely lehetővé teszi két kép egyidejű vetítését két különböző forrásból.

4K minőségű felbontás

Lépjen be a prezentációk jövőjébe a 4K-hatást nyújtó eljárással, amely lényegében megduplázza a felbontást, ezzel biztosítva a még kiválóbb képet. Ez 4K-élményt biztosít a nézőknek fejlettebb textúrákkal, kivételes élességgel, tisztasággal és részletgazdagsággal. Ezt a Full HD 1080p tartalom képpontjainak 0,5 pixellel történő átlós eltolásával éri el.

4K
Full HD
Epson 3LCD technológia – háromszor nagyobb fényerő a versenytársak technológiájához képest
Hagyományos, 1 chipes DLP technológiát használó projektor

3LCD – A tökéletes kombináció

3LCD technológiánk kombinálja a nagy felbontás, a fényerő és a gazdag színek előnyeit, így élénk, megkapó képet vetíthet a legvilágosabb termekben is. A 3 chipes képalkotó rendszer és a szilárdtestalapú fényforrás optimális fehéregyensúlyt biztosít és lehetővé teszi a feketeszintek tökéletes összehangolását többprojektoros vetítés esetén. Az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően a kép kiegyensúlyozottabb és háromszor nagyobb fényerejű2 lesz, mint az 1 lapkás DLP projektorok esetén, ráadásul a szivárványhatás sem érzékelhető rajta.

Vetítés a valódinál nagyobb méretben

Lássa a teljes képet, minden egyes részletével Full HD szélesvásznon szabványos, natív WUXGA felbontásban. Biztosítsa a legkiválóbb élményt a világelső1 12 000 lumen fényerejű WUXGA lézeres projektorával: az EB-L1500U/1505U modellel.

Szélesebb színskála

Az Epson technológiája élénkebb színeket, illetve pontosabb színvisszaadást biztosít. Fantasztikus módon akár az 1 lapkás DLP projektorok színskálájának háromszorosát2 is elérheti az Epson HTPS panelekkel. Az RGB és CMY színterekben egyaránt beállíthatja az egyes színek árnyalatait, telítettségét és fényerejét is.

Szerves/szervetlen
Szervetlen
(üveg, vas, alumínium stb.)
Szerves
(papír, fa, műanyag stb.)
  Fényállóság IGEN NEM
  Hőállóság IGEN NEM

A szerves anyagokkal ellentétben a szervetlen anyagok nem tartalmaznak szenet, ezért tartósabbak

Szervetlen LCD panelek és foszforkerék a kimagasló megbízhatóságért

Élvezze a még kiválóbb képet hosszabb ideig az Epson újonnan kifejlesztett foszforkerekének köszönhetően Ez szervetlen anyagból készül, és kiváló fény- és hőállósággal rendelkezik a kiemelkedő megbízhatóság érdekében. Kifejlesztettünk szervetlen LCD paneleket is. A szervetlen foszforkerék és a szervetlen LCD panelek kombinációja a lézerprojektorokban hosszú ideig nagy fényerejű, élénk képet eredményez.

A lézer és a lámpa karbantartási időszaka

Lézer

Lámpa

0 óra (új)

20 000 óra

20 000 óra karbantartás nélküli használat3

Minimálisra csökkentheti a feladatok számát: 20 0003 órányi karbantartás nélküli használatot érhet el az újonnan kifejlesztett lézeres fényforrásunk használatával, amely szervetlen foszforkereket és LCD paneleket tartalmaz. Ennek a technológiának köszönhetően az EB-L1000 sorozatú projektorok kifejezetten megbízhatók és tartósak, így csökkentik a karbantartási időt és igényt. Továbbá a speciális elektrosztatikus légszűrő akár 20 000 óra élettartamot is elérhet.

A prezentáció ereje

Ezek a projektorok könnyedén meghaladják a prezentációkkal kapcsolatos elvárásait. Sokoldalú funkcióik hihetetlen sok lehetőséget biztosítanak a komoly igényeket támasztó feladatok elvégzéséhez, így a közönség növekvő elvárásainak is könnyedén megfelelnek.

Többféle objektív

A rendkívül rugalmasan elhelyezhető projektorokat többféle helyen és elrendezésben használhatja a motoros objektívek széles körű portfóliójának köszönhetően. A sorozat ultra rövid vetítésű (ultra-short-throw, UST), nulla eltolású objektívjeket6 tartalmaz, amelyekkel már 76 cm távolságból is vetíthet 100 hüvelykes képet. Az objektívek választéka megkönnyíti egy fix mennyezeti vagy fali konzol használatát.

Sokoldalú felszerelhetőség

A motoros lencse és az új állítómotor precíz, akár +/- 67%-os függőleges és +/- 30%-os vízszintes képmozgatásra képes, így tökéletesen egységes képeket vetíthet ki. A beállítást kézzel vagy távirányítóval is elvégezheti, ami edge blending vagy stacking esetén is hasznos. Akár tíz objektív beállítást is tárolhat, az OSD Control Pad funkcióval pedig az interneten keresztül vagy egy okoseszközzel is vezérelheti a vetítőket.

Széleskörű csatlakoztatási lehetőségek

A beállítás és az integráció egyszerű a bemenetek széles választékával. A HD-SDI/HDBase-T-kompatibilitás Full HD videót, audiót és Ethernetet biztosít, míg az EB-L1500U/EB-L1505U/EB-L1405U 3G-SDI bemenete lehetővé teszi a teljesen tömörítetlen képek vetítését.

Beépített kamera

Egyenletes képminőség és minimális karbantartási igény a beépített kamerának köszönhetően. Ez érzékeli az idővel egyenetlenné váló képeket, több projektor használata esetén pedig a finomabb színkülönbségeket, és lehetővé teszi az automatikus korrekciót. Választhat a manuális ellenőrzés vagy a beállított, rendszeres időközönként végrehajtott automatikus ellenőrzés között.

Terméksorozat

Specifikációk

Választható objektívek adatai

Objektívtípus Ultra rövid vetítési távolság6 Közepes távolságú Közepes távolságú Közepes távolságú Közepes távolságú Nagy távolságú
Referencia ELPLX018 ELPU03 ELPU04 ELPLW05 ELPLW069 ELPLM08 ELPLM09 ELPLM10 ELPLM11 ELPLL08
Megrendelés száma V12H004X01 V12H004U03 V12H004U04 V12H004W05 V12H004W06 V12H004M08 V12H004M09 V12H004M0A V12H004M0B V12H004L08
Objektív opció
Fókusz/zoom típusa Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros Motoros
Zoom arány (optikai) N/A 1.2x 1.2x 1.4x 1.37x 1.6x 1.6x 1.5x 1.5x 1.39x
Kivetítési arány 0.35:1 0.65 – 0.78:1 0.87 – 1.06:1 1.04 – 1.46:1   1.45 – 2.32:1 2.15 – 3.49:1 3.31 – 5.07:1 4.84 – 7.39:1 7.2 – 10.12:1
EB-L1500U/1505U modellek   0.48 – 0.57:1 0.64 – 0.78:1 0.76 – 1.07:1 1.19 – 1.63:1   1.58 – 2.56:1 2.43 – 3.71:1 3.54 – 5.41:1 5.28 – 7.72:1
Képméretarány 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10 16:10
F-szám   2.0 – 2.26 2.0 – 2.1 2.0 – 2.23 1.8 – 2.26 1.65 – 2.27 1.8 – 2.51 1.81 – 2.4 1.81 – 2.34 1.8 – 2.45
Gyújtótávolság (mm) 5.8 11.1 – 13.1 14.8 – 17.7 17.6 – 24.3 27.3 – 37.0 24.0 – 38.2 36 – 57.4 55.4 – 83.3 80.6 – 121.1 119 – 165.4
Vetítési felület mérete (hüvelykben) 100 – 400 80 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300
Objektívmozgatás V: ±17%
H: ±10%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
  V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
EB-L1500U/1505U modellek   V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
  V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
Súly 3.5 1.8 3.1 1.45 2.95 1.2 1.9 2.2 2.2 2.2

Műszaki adatok

EB-L1100U EB-L1200U EB-L1300U EB-L1405U EB-L1500U/1505U modellek
Technológia Epson 3LCD lézertechnológia
Felbontás/képarány WUXGA/16:10
4K felbontás Igen
Kontrasztarány (dinamikus/natív) >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1 >2,000,000:1 / 2,000:1
Színes- és fehérfény kibocsátás (lumen) (normál/energiatakarékos üzemmódban) 6,000 7,000 8,000 12,000
Lézer élettartama (órában) (normál/gazdaságos üzemmódban) 20,000 / 56,000
Képméret (hüvelyk) 50 - 300
Kivetítési arány 145 - 2.31 : 1 1.58 - 2.56 : 1
Objektív rekeszérték (F) gyújtótávolság (f) (mm) 1.7 - 2.3 1.8 – 2.51
Zoom arány 1.6x
KTrapézkorrekció (vízszintes/függőleges) ± 30 ° / ± 45 °
Objektívmozgatás (vízszintes/függőleges) ± 67 ° / ± 30 °
Hangszórók 10w x 1 N/A N/A
Zaj (normál/energiatakarékos üzemmódban) (dB) 35 / 29 37 / 31
Teljesítményfelvétel (W) (bekapcsolva/energiatakarékos üzemmódban/készenléti állapotban) 454 / 353 / 0.5 566 / 384 / 0.5 625 / 417 / 0.5 908 / 597 / 0.5
Súly (kg) 21 22
Méretek Sz×H×M (mm) 586 × 492 ×211 586 × 492 × 211
Csatlakoztathatóság HDMI (W/HDCP2.2) x1, DVI-D x1,HDBaseT (W/HDCP2.2) x1
Videó Bemenet: PC (D-sub 15), komponens (5BNC) Kimenet: Monitorkimenet (D-sub 15) Bemenet: 3G-SDI, PC (D-sub 15), komponens (5BNC)Kimenet: Monitorkimenet (D-sub 15)
Vezérlés LAN (RJ45), RS232 (IN) DMX Art-Net (RJ45), LAN (RJ45), RS232 (IN)
USB A típusú USB (Opcionális Wi-Fi, eszközszoftver-frissítés USB flash meghajtón keresztül), B típusú USB (csak szervizcélra)
Audio Bemenet: 3 db mini sztereó Kimenet: 1 db mini sztereó
Mellékelt tartozékok Tápkábel, számítógépkábel, kábeltakaró, HDMI kábelrögzítő, objektívsapka, távirányító, felhasználói kézikönyv.
Jótállás a kivetítőre7 Öt év vagy 20 000 óra, amelyik előbb bekövetkezik
A műszaki adatok előzetes értékek. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Lépjen kapcsolatba velünk

További információk a EB-L1000-sorozatnak, egyszerűen adja meg az alábbi adatokat, és egy Epson képviselője lesz a kapcsolattartás.

Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt
Kérjük, töltse ki ezt a mezőt

A csillaggal „*” jelölt mezők kitöltése kötelező.

  1. Az EB-L1505U/EB-L1500U 2015 novemberében az első és egyetlen 12 000 lumenes WUXGA LCD-lézerprojektor a piacon.
  2. A szín élénkségét (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4. szabványnak megfelelően mérték. A színek fényereje a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a 2013. június és 2014. május közötti NPD-adatok, illetve a 2013. első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.hu/clo
  3. A lézeres fényforrás tartós képminőséget és kiváló megbízhatóságot garantál, általában 20 000 és 56 000 órás élettartam mellett, a kiválasztott módtól függően
  4. A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte a 2001 és 2015 közötti időszakban.)
  5. Az EB-L1505U/EB-L1500U méreteit (Szé 586 x Mé 467 x Ma 185) és súlyát (22 kg) a Panasonic PT-DZ13K méreteihez (Szé 530 x Mé 548,5 x Ma 200) és súlyához (24 kg) hasonlítva a legkisebb és legkönnyebb 12 000 lumenes projektor a piacon 2015 decemberében
  6. 2016 őszétől elérhető.
  7. A jótállási ajánlatok nem érhetők el minden országban. Forduljon az Epson helyi képviseletéhez.
  8. Az ELPLX01/ELPLMO8 objektív az EB-L1500U és EB-L1505U esetén nem elérhető
  9. Az ELPLW06 objektív csak az EB-L1500U és EB-L1505U esetén érhető el