WorkForce Pro termékcsalád

CSATLAKOZZON A NYOMTATÓ FORRADALOMHOZ!

Miért érné be kevesebbel, ha minden az Öné lehet? Tekintse meg az Epson WorkForce Pro sorozatot, válassza ki az Ön üzletének legjobban megfelelő modellt, és készüljön fel, hogy ezúttal kevesebb pénzért sokkal többet kap.

GAZDASÁGOS

Akár 50%-kal alacsonyabb lapköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1

  • Nyomtasson több oldalt nagy kapacitású tintapatronokkal

KÖRNYEZETBARÁT

Akár 80%-kal alacsonyabb energiafogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest2

  • Alacsonyabb teljesítményfelvétel és kevesebb cserélendő alkatrész

GYORS

Tipikus nyomtatási feladatokban gyorsabb, mint a lézernyomtató3

  • Nincs szükség felmelegedési időre

MENNYI ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉG A NYOMTATÁSHOZ?

How much energy is needed to print?

NAGYVÁLLALAT

NAGYVÁLLALAT

A vállalkozások méretüktől függetlenül – tehát még a legnagyobb nagyvállalatok is – élvezhetik a WorkForce Pro nyomtatók előnyeit: az alacsony energiafogyasztást, az alacsony oldalankénti költséget és a nagy sebességet. A nagyvállalatok bízhatnak az olyan fejlett funkciókban, mint a speciális kompatibilitás és az üzleti integráció – például a PDL-emulációk, a megnövelt biztonság és a kiváló megbízhatóság.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK

A középvállalkozások számíthatnak a WorkForce Pro nyomtatók megbízhatóságára, csatlakoztathatóságára és rugalmasságára, amelyek segítségével az irodában javulni fog a teljesítmény. Élvezhetik az alacsony oldalankénti költség és az alacsony energiafogyasztás, valamint a kiváló minőségű A4 és A3 nyomtatás előnyeit Etherneten és Wi Fi-n keresztül, vagy egyéb módon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

TALÁLJA MEG AZ ÖNNEK MEGFELELŐ WORKFORCE PRO NYOMTATÓT

Milyen funkciókat keres? (kérjük, válasszon)

ESZKÖZ TÍPUSA
HAVI TERHELHETŐSÉG
NAGYVÁLLALATI FUNKCIÓK
A TELJES VÁLASZTÉK MEGTEKINTÉSE
MEGTAKARÍTÁS-KALKULÁTOR

A megtakarítás-kalkulátorral megtudhatja, mennyit takaríthat meg az új Epson WorkForce Pro sorozattal.

A MEGTAKARÍTÁS KISZÁMÍTÁSA

MILYEN ELŐNYÖKET KÍNÁL A PRECISIONCORE?

A PrecisionCore technológiával, amely a tintasugaras nyomtatásnak egy magasabb szintjét kínálja, jelentős javulás érhető el a sebesség, minőség, megbízhatóság és hatékonyság terén.

1. Ipari és kereskedelmi alkalmazásokban használt rendkívül megbízható és tartós technológia

A PrecisionCore technológiát az Epson ipari és kereskedelmi nyomtatási termékei használják, a nagy sebességű ipari címkenyomtatási és közvetlen textilnyomtatási alkalmazásokat is beleértve. Ezeknél a kereskedelmi alkalmazásoknál kiváló tartósságra, megbízhatóságra, minőségre és sebességre van szükség.

2. Már irodai nyomtatáshoz is elérhető

Az Epson 125 millió eurót ruházott be új gyártási kapacitásokba, hogy a PrecisionCore nyomtatófej előnyei most először az Epson WorkForce Pro termékcsaládnál is biztosítsák a kiváló minőségű, gyors és megbízható munkahelyi nyomtatást.

3. A sebesség, a minőség és a megbízhatóság tökéletes kombinációja

A PrecisionCore nyomtatófej technológia különböző méretű tintacseppeket állít elő. A nagyobb cseppek a nagy méretű színes területek hatékonyabb kitöltésével fokozzák a nyomtatási sebességet, míg a kisebb cseppek simább színátmeneteket és élesebb éleket létrehozva javítják a nyomtatás minőségét.

Ugyanakkor minden PrecisionCore Piezo elem potenciálisan nagy érzékenységű érzékelőként is működik, amely ezredmásodpercek alatt öndiagnosztikát végez, majd szükség szerint beállítja magát.

DURABrite Ultra Ink

VERHETETLEN PÁROSÍTÁS

A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhelést jelentenek, ezért kínálunk számos tintapatronméretet. Ez lehetővé teszi a költségek alacsonyan tartását, biztosítja a nyomatok kiváló minőségét és tartósságát, bármilyen üzleti környezetben.

EPSON DURABRITE TINTA

EPSON SZÍNENKÉNT CSERÉLHETŐ TINTAPATRONOK

DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK

DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK

Növelje a hatékonyságot ugyanolyan költségek mellett a papírmentes dokumentumok integrációjával. Az Epson Document Capture Pro szoftver segítségével egyetlen gombnyomással automatizálhatja a papírbeolvasási folyamatokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

EMAIL PRINT
FOR ENTERPRISE

Email print for enterprise

Küldje gyorsan a dokumentumokat közvetlenül a nyomtatójára az Epson biztonságos, illesztőprogram nélküli, e-mail alapú üzleti nyomtatási megoldásával. Közvetlen és „pull print” nyomtatási üzemmódokban ideális a számítógépen és mobil eszközökön tárolt dokumentumok e-mail-ben történő továbbítására és kinyomtatására.

MYTHBUSTER: WORKFORCE PRO SOROZAT

Hagyja, hogy a WorkForce Pro sorozat eloszlassa a tintasugaras nyomtatókról kialakult legendákat

Nézze meg a videót, vagy töltse le a PDF fájlt a bizonyíték megtekintéséhez

A BIZONYÍTÉK MEGTEKINTÉSE

Mythbuster

INTEGRÁLT ÜZLETI MEGOLDÁSOK

ÜZLETI PROJEKTOROK

A sikeres vállalkozások nagyobb fényerejű, jobb vizuális kommunikációval tűnnek ki a többiek közül. Mint a világ piacvezető projektorgyártója, már több, mint tíz éve1 pontosan azt kínáljuk, amire vállalkozásának szüksége van ahhoz, hogy az oktatótermekben, tárgyalókban és előadókban is a legjobb hatást érje el.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
ÜZLETI LÉZERNYOMTATÓK

Bármi is legyen a vállalkozás prioritása, az Epson rendelkezik olyan lézernyomtatóval, amely megfelel igényeinek. Ha a nyomtatás minősége számít, technológiánk a legjobbat biztosítja. A szűkös költségvetések korában készülékeink segítenek csökkenteni a költségeket és az energiafelhasználást.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
ÜZLETI SZKENNEREK

A gyors, sokoldalú és megbízható Epson üzleti szkennerek lehetővé teszik a szükséges dokumentumok beolvasását, átalakítását és szétküldését szinte bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Business Projectors
AL-MX200 DNF
WorkForce DS-6500N
  • Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2010 negyedik negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és multifunkciós készülék között készült. A lapköltség kiszámítása a gyártóknak a 2010 decemberében érvényes, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban publikált, tintapatronokra vonatkozó hivatalos árlistái alapján történt.
  • Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban 2011 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és multifunkciós készülék között készült. Az energiafogyasztás kiszámítása a gyártók 2011 júliusában publikált, a nyomtatási és átlag módra vonatkozó adatai alapján történt.
  • Az összehasonlítás az IDC statisztikája alapján az EMEA-régióban 2011 első negyedévében a tíz legnagyobb számban értékesített A4-es, színes lézernyomtató és többfunkciós készülék között készült. A nyomtatási sebességek összehasonlítása a ISO/IEC 24734 tesztelési szabványban meghatározott átlagos [színes/fekete-fehér] [egyoldalas/kétoldalas] FSOT (első másolat elkészülési ideje) alapján történt. A részletekről és a támogatásról bővebben az www.epson.eu/testing oldalon olvashat.