A digitális címkenyomtatók, csomagolásnyomtatók, proof nyomtatók és tintasugaras metálszín nyomtatók széles választékát forgalmazzuk

CSOMAGOLÁSI ÉS CÍMKENYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK

Biztosítson ügyfelei számára nagyságrendekkel gyorsabb, költséghatékonyabb, illetve prémium minőségű csomagolási, proofkészítési, mintakészítési és gyártmánycímke nyomtatási szolgáltatást.

A kiemelkedő technológia kiemelkedő szolgáltatást tesz lehetővé.

A piac igény szerinti, konzisztens, színhű proof-okat, és magas minőségű, személyre szabott címkéket vár el. A digitális tintasugaras nyomtatóink a legjobb végeredménnyel segítik Önt a sikeres működésben a kompetitív csomagolási és feliratozási piacon.

A komplett csomag

Megoldásaink segítik Önt a nyereséges csomagoláskészítésben. Az általunk alkalmazott technológia minden nyomtatási folyamat során színhű proof-okat biztosít, a hatékony digitális címkenyomtatóink pedig költséghatékonyan nyomtatnak kisebb, változó adattartalmú munkákat is, a hagyományos és prémium címkeformátumok széles választékán.

 • Címkék igény szerint

  Nyomtasson igény szerint, pontos mennyiségben, gyorsan és pontosan, megfelelő színminőség mellett

 • 100%-osan pontos proof-ok

  Biztos lehet abban, hogy a proof-ok pontos direktszínei és árnyalatai teljesítik a márkatulajdonosok elvárásait.

 • Nyomathordozók választéka

  Nyomtasson fóliára, papírra vagy metálfényű címkehordozóra, a lehetőségek legszélesebb választékát kínálva ügyfeleinek.

 • Hatékonyabb folyamat

  Az igény szerinti kisszériás munkamenetek csökkentik a selejtmennyiséget és készleteket, és ezáltal készpénzt szabadítanak fel.

 • Nyisson új piacok felé

  Nyomtasson speciális címkéket, használjon texturált felületű nyomathordozókat, és szerezzen nyereséget termelő új ügyfeleket.

 • Széles színterű tintakészlet

  A 7 színkomponensű, fehérszínkomponenssel kiegészített címkenyomtatónk pontos direktszíneket és speciális színeket, illetve végeredményt biztosít.