Nincs szükség többé tintapatronokra

a 2 évre elegendő tintával

Play Video

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS MOST MAXIMÁLISAN MEGFIZETHETŐ ÁRON

Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatójával csökkenni fognak nyomtatási és üzleti költségei. Ultra nagy tintakapacitású nyomtatócsaládunk egy fantasztikus csomagban ötvözi a megfizethetőséget, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Az Epson külső tintatartályos nyomtatója tökéletes választás bárkinek, aki ultra alacsony költségű, problémamentes nyomtatásra vágyik anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény és a minőség terén.

KIEMELT ELŐNYÖK

  • Ultra nagy kapacitású, integrált tintatartály
  • Ultra alacsony költségű nyomtatás
  • Epson minőségű nyomtatás
  • Nagy kapacitású tintatartályok
  • Megbízható működés
  • Eredeti Epson jótállás által biztosított nyugalom
Key Benefits

ULTRA GAZDASÁGOS A RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ NYOMTATÁS ÉRDEKÉBEN

Az Epson ultra nagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony lapköltség mellett biztosítja az Epson-minőséget.

A nyomtatókhoz eredeti, nagy kapacitású Epson tintapalackok tartoznak, amelyek rendkívül nagy nyomtatási mennyiséget garantálnak.

A rendszer nemcsak kiváló ár-érték arányt biztosít, hanem jóval kevesebb utántöltést igényel, ami nyomtatóját irodája rendkívül produktív és megbízható tagjává teszi.

Ultra-low-cost printing

MEGBÍZHATÓ NYOMTATÁS PROBLÉMAMENTESEN

Mindegyik nyomtató az Epson Micro Piezo nyomtatófej-technológiájával rendelkezik, mely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot szavatol. A nyomtatóba teljesen beépített ultra nagy kapacitású tintatartály megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés pedig az egyéb tintatartályrendszerekhez képest problémamentes és egyszerű.

Az Epson egyedülállóan gyors tintatöltési technológiája a speciális kialakítású, légmentesen záródó kupakok és szűrők segítségével minimális tintaszivárgást biztosít.

Reliable Printing

AZ EPSON-MINŐSÉG BIZTOSÍTJA A NYUGALMAT

Az eredeti Epson tinta biztosítja Önnek a nyomattól elvárható minőséget, a tintatartó palackok pedig visszazárható fedéllel rendelkeznek a használaton kívüli megfelelő tárolás érdekében.

Az Epson garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatója a maximális értéket, megbízhatóságot és nyugalmat nyújtja az Ön számára.

Epson Quality

VÁLTSON VEZETÉK NÉLKÜLI NYOMTATÁSRA AZ EPSON CONNECT SEGÍTSÉGÉVEL

Az Epson Connect funkció lehetővé teszi, hogy a világ bármely részéről képes legyen nyomtatni azáltal, hogy a fényképeket és a dokumentumokat egyszerűen elküldi e-mailben a nyomtatóra, vagy a Remote Print Driver szolgáltatáson keresztül. Az Epson Connect tartalmazza az Epson iPrint alkalmazást is, amellyel könnyedén nyomtathat Wi-Fi-n keresztül okostelefon vagy táblagép segítségével. A dokumentumok és a fényképek közvetlenül a mobileszközökről is kinyomtathatók az Apple AirPrint-kompatibilitásnak köszönhetően. Ezenkívül támogatja a Google Cloud Print¹ funkciót is.

Epson iPrint
  1. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra
  2. * A 2 évre elegendő tintamennyiség kiszámítása a felhasználók átlagos havi nyomtatási mennyiségén alapul (IDC WW Page Volume Program, 2013).